Deliveli; “Gönül Dostlarım Konuyu Ankara’ya Taşıdı”

0
349

Son günlerde oldukça yankı yapan ‘Deliveli Siyasete Girebilir! Turgut Deliveli’ye, Belediye Başkan Adaylığı Teklif Yapıldığı İddia Ediliyor’ başlıklı haberimiz hakkında açıklamalarda bulunan Turgut Deliveli; “Bana güvenen, inanan gönül dostlarımın bu konuyu Ankara’ya kadar taşıdıklarını, aday olmam konusunda büyük gayret gösterdiklerinin bilinmesini isterim. Bu çabalarından dolayı da bu dostlarıma teşekkür ediyorum. Bana bir görev verilirse de taşın altına elimi koymaktan kaçmayacağımın bilinmesini, şehrime hizmetin büyük onur olacağının bilinmesini belirtiyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan deneyimli eğitimci Turgut Deliveli, görüşlerini sosyal medyaya da yayınladı. Deliveli’nin görüşleri aynen şöyle;

“Sevgili Gönül Dostlarım!!!

Yukarıdaki konuya açıklık getirmem farz oldu ve bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim.

Haberin Ana fikri doğru, bu konu fazla dillendirildiğinden dolayı bir yanlış anlaşılma olmuştur. Bana her hangi bir partiden teklif gelmedi ancak teşvik olarak düzeltmem gerektiğini ifade etmeliyim.

Evet, yaklaşık 1 yıldır “Teşvik” edildiğim doğrudur. Ancak hiç bir partiye beni aday yapın diye müracaat etmedim. Hiç bir şahsa da aday olmam konusunda bir telkinde bulunmadım. Ne var ki bana güvenen, inanan gönül dostlarım bu konuyu Ankara’ya kadar taşıdıklarını, aday olmam konusunda büyük gayret gösterdiklerinin bilinmesini isterim. Bu çabalarından dolayı da bu dostlarıma teşekkür etmemin, insani ve İslami bir görevim olduğunu düşünüyorum.

Aday olmak adına hiç bir çabamın olmadığını sizlerle paylaşmak isterim. Sadece gönül dostlarımın çabasını olduğunu bilmenizi isterim. Her zaman olduğu gibi basın emekçilerinin hayat serüvenimde hep destek olduklarının bilinmesini, bu emekçilere de şükranlarımı sunmaktan da onur duyduğumu belirtirim.

Bana bir görev verilirse de taşın altına elimi koymaktan kaçmayacağımın bilinmesini, şehrime hizmetin büyük onur olacağının bilinmesini belirtirken, hakkımı da hukukumu da haddimi de bildiğimi hatırlatmak isterim.

ANCAK NE VAR Kİ!!!!!
EQ=Duygusal zeka!
SQ=Ruhsal zeka!

Ben her iki zekâma da güveniyorum, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın! Tekraren omuz veren, arayan, yorum yapan tüm gönül dostlarıma sevgilerimi, saygılarımı, şükranlarımı sunmaktan onur duyduğumu ifade ediyorum!
KALIN SAĞLICAKLA!”
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here