Damla, Duvakla Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
257

damla toprağa verildiEğitim gördüğü dershanenin 5’inci katından düşerek yaşamını yitiren Namık Kemal Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Damla Bahçecioğlu, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Damla Bahçecioğlu’nun cenazesi, dün hastane morgundan alınıp duvaklı tabuta konularak Muradiye Mahallesi 210 Sokak’taki evine getirildi. Cenazenin eve gelmesiyle yakınları sinir krizi geçirirken, anne Naciye Bahçecioğlu’nun tabuta sarılıp ‘Kızım sana doyamadım’ diye ağıt yakması cenaze törenine katılanları gözyaşlarına boğdu. Damla Bahçecioğlu’nun cenazesi, Çankaya Mezarlığı’nda kılınan namazın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye katılan Damla’nın arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

Alanya’da esnaf olan baba Fikret Bahçecioğlu, Damla’nın hedefinde doktorluk olduğunu ve bu hedefine ulaşmak için yoğun bir şekilde sınavlara hazırlandığını belirterek; “3 yıldır da aynı dershaneye gidiyordu. ‘Tosçelik Fen Lisesi’ni kazanacağım’ diyordu. Hedefi vardı. Damla amcası gibi doktor hatta genel cerrah olmak istiyordu” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here