“Cumhuriyet Halk Partisi Eski Tarihi Günlerine Kavuşacak”

0
111

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Fevzi Yüksel Gazetemizi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Fevzi Yüksel, gazetemizi ziyaret etti. Çalışma arkadaşları ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Yüksel, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli tarafından karşılandı.

Karşılıklı samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, neden aday adayı olduğunu anlatan Yüksel; “Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili Aday Adayı oldum. Bu şekilde ülkeme, Cumhuriyete ve Cumhuriyet Halk Partisine daha fazla yararlı olacağıma inandığım için bu yola çıktım. Bu Kutsal bir yolculuk! Bu yolculukta insanların, adayların, aday adaylarının işin hakkını vermesi gerekir. Milletvekilliğine istekli olan kişinin, yeterli derecede bilgisi, yeteneği ve liyakati olması gerekir diye düşünüyorum.

Şu anda ben aday adayıyım. Aday adaylığının da hakkını vermek gerekir, onun hakkını vermeye çalışıyorum. Toplumla, sivil toplum örgütleri ile parti örgütümüzle, emek verenlerle, alın teri olan insanlarla bir araya gelmeye çalışıyoruz, yetişmeye çalışıyoruz, kendini projelerimi anlatmaya çalışıyoruz. Bu da aday adaylığının hakkını vermektir. Yarın inşallah aday olursak aday olmanın hakkını vermek gerekir. Aday olup da milletvekili olursak milletvekilliğinin hakkını da vermek gerekir. Nedir o? ‘Bir ilçenin, bir bölgenin adayıyım’ demek abesle iştigaldir.

Bir bölgenin bir ilçenin adayı olmaz, tüm Hatay’ı kucaklayacak bir yürek olacak, bilgi olacak, liyakatin olacak, ülke meselelerine ve toplum meselelerine, Hatay’ın meselelerine vakıf olacaksın. Bunu bileceksin, bunu yüreğinde hissedeceksin ve dava adamı olacaksın. Onun için yola çıktık. Şu anda büyük bir yol kat ettik, büyük bir ilgi ve alaka ile karşılandık” diye konuştu.

Hiçbir zaman ‘ben’ demeden ‘biz’ diyerek yola çıktıklarının da altını çizen CHP’li Yüksel; “Ben değil, ‘Biz’lere güvenerek bir yol kat ettik. Zaten o şekilde olması gerektiğine inanıyorum. Çünkü ‘Ben’le bir yere varmak mümkün değil. 40-45 günlük bir zamanımız var. Bir kişi derse ki ‘ben bilirim, ben yaparım’ bu doğru değil. Her şeye yetişmesi de mümkün değil. Bizim ekip ruhumuz var, inançlı bir ekibimiz var. İnançlı arkadaşlarımız var, yol arkadaşlarımız var, onlara güvenerek, yani ‘Biz’e güvenerek bütün Hatay’ın her noktasına yetişebiliriz.

Bir bölgenin değil tüm Hatay’ın aday adayıyım. Tüm Hatay’ı kucaklayacak bilgi birikimimiz, inancımız var ve o konumun hakkını verecek yüreğimiz var. Bu iş aynı zamanda yürek işi! Bu şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinin mutlaka bunları değerlendireceğine inanıyorum. Güzel bir liste ile toplumun, halkın, hemşerilerimizin sevinçle karşılayacağı bir liste ile Cumhuriyet Halk Partisi eski tarihi günlerine kavuşacaktır, buna inancım tam” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli de çıkmış olduğu yolda Yüksel’e başarılar diledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here