Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Kez İskenderun’a Geliyor!

0
2584

Geçtiğimiz günlerde Hatay mitingini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu kez İskenderun’a geliyor. Erdoğan, 10 Mart Pazar Saat 16.00’da İskenderunlular ile buluşmak üzere İskenderun’a gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İskenderun’a gelişinin çok önemli olduğunu söyleyen Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı; “Sayın Cumhurbaşkanımızın İskenderun’a gelişi büyük bir önem arz ediyor. Bizler Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayarak üzerimize düşen görevimizi en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Tüm hemşerilerimizi bu tarihi ana şahitlik etmeye, Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılamaya davet ediyorum” dedi.

Başkan Dingil; “Cumhurbaşkanımızı Coşku İle Karşılayacağız”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 Mart Pazar günü İskenderun Anıt Alanında gerçekleştireceği miting öncesi açıklamalarda bulundu. İskenderun’un tarihi bir güne daha tanıklık edeceğinin altını çizen Başkan Seyfi Dingil, Pazar günü İskenderun Anıt alanında gerçekleştirilecek büyük buluşmaya tüm bölge halkını davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı büyük bir coşku ve heyecanla beklediklerini de kaydeden Başkan Seyfi Dingil; “Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman olduğu gibi en güzel şekilde ağırlayacak, Pazar günü düzenlenecek olan mitingde de yine bağrımıza basacağız. İskenderun’umuz her zaman olduğu gibi yine tarih yazacak ve kendisine yakışan misafirperverliğinin en güzel örneğini tüm dünyaya gösterecektir. Cumhurbaşkanımızı kentimizde ağırlayacak olmak bizim için onur ve gururdur. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizi 10 Mart 2019 Pazar günü saat 16.00’da İskenderun anıt alanında düzenlenecek olan mitinge davet ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here