Cumhur İttifakı İlk Mahalle Mitingini Akçay’da Yaptı

0
101

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, ilk mahalle mitingini Akçay’da gerçekleştirdi. Mitinge Ak Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, meclis üyesi adayları ile Akçay ve Fatih Sultan Mahallesi halkı katıldı.

Mitingde ilk olarak konuşan Milletvekili Abdulkadir Özel, 31 Mart’ın Hatay için milat olacağını belirtti. Hatay’ın 5 yıldır beceriksiz bir yönetim tarafından yönetildiğini ifade eden Özel; “Allah’ın izniyle inşallah bu seçimde tarihi zaferle Cumhur İttifakını Hatay’da tesis ederek halkımıza gereken önem ve hassasiyeti gösterip hizmetlerle bütünleştireceğiz” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Tosyalı ise bölgenin belli başlı mevcut sorunlarının tamamının ortadan kalkacağını kaydetti. İskenderun’a dair hedeflerini de aktaran Tosyalı; “Emin olun İskenderun’a bu güne kadar görmediği ve arzuladığı tüm hizmetleri tek-tek kazandıracağız. Bunun için iri ve diri olacağız, kızmadan, kırılmadan Cumhur İttifakı teşkilatlarına yakışır bir şekilde seçimden zaferle çıkacağız. Ben şimdiden göstereceğiniz tüm emek ve gayretler için herkese yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ise hem Büyükşehir’de hem İskenderun’da belediyelere Ak Parti bayrağını dikeceklerini kaydetti.

Fatih Tosyalı Hal Esnafıyla Sohbet Etti

Başkan Adayı Tosyalı, sabahın erken saatlerinde de Sebze Hali esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. Hal esnafına projelerini anlatan Fatih Tosyalı; “Bizleri sıcak bir ilgi ile karşılayan Hal esnafımıza gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Burada bulunan esnaf kardeşlerimizin birinci kalite ürünleri sattığına şahit olduk. Hepsine helalinden bol rızk temenni ediyorum. İnşallah göreve geldiğimizde buradaki eksiklik ve aksaklıkların giderilmesi noktasında Büyükşehir Belediyesi ile birlikte destek olacağız” dedi.

Tosyalı’nın Hal ziyaretine, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, belediye meclis üyesi adayları Bestami Bilgili, Muharrem Dingil, İbrahim Yavuz, SKM Başkanı Musa Kurşun, Mehmet Kesik ve partililer eşlik ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here