Culha; “Arsuz’u Yeniden İnşa Etmeye Geldik”

0
129

nazım culha-karaağaç1Şarkkonak’taki Seçim Bürosu Açılışı Mitinge Dönüştü!

Seçim çalışmasını Arsuz’da sürdüren CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, geçtiğimiz hafta sonu Karaağaç’ın Şarkkonak Mahallesindeki seçim bürosu açılışını görkemli bir katılım ile yaptı. Açılış törenine katılan Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, genel iktidarın sonunun geldiğine dikkati çekerken; “Halk bunlara hak ettiği cezayı önce sandıkta verecek. Daha sonra da bunlar mahkeme ve cezaevlerinde cezalarını ödeyecekler” dedi.

Karaağaç seçim bürosu açılışına binlerce vatandaşın yanı sıra Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP İskenderun ve Arsuz İlçe Yönetimi, bazı belde belediye başkanları ile bazı belediye başkan aday adayları katıldı. Açılış konuşmasını yapan Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, 30 Mart zaferine hazırlandıklarını söylerken; “Zafere yavaş-yavaş yaklaşıyoruz ama emin adımlarla ilerliyoruz. Bu seçimde her zaman söylediğim gibi meclis üyeliğine başvuran aday adaylarından listeye giremeyenlerden tek ricam, biraz anlayış! 113 kişiden 25 kişiyi belirleyeceğiz” dedi.

nazım culha-karaağaç2

“Yiğit, sosyal demokrat, Atatürkçü Karaağaç halkını selamlıyorum” diyerek söze başlayan Vekil Dudu ise; “İktidara gelmeden önce yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele edeceğim diyerek iktidara gelen mevcut hükümet, 12 yıldır ne yaptıkları ortadadır. Şimdi ise ayakkabı kutularından çıkamıyorlar. Ama yolun sonu görülüyor 30 Mart! Bu halk bunlara hak ettikleri cezayı önce sandıkta verecek. Daha sonra da mahkeme ve cezaevlerinde cezalarını ödeyecekler” şeklinde konuştu. Dudu, Arsuz Adayları Nazım Culha’nın Arsuz’u dünya turizm kenti yapacağına inancının tam olduğunun da altını çizdi.

Belediye Başkan Adayı Culha ise; “Bu coşku ile seçimlerde iyi bir patlama yaparız. Sizlerin desteği bizlere güç veriyor. Arsuz’u yeniden inşa etmeye geldik” dedi.

Arsuz için gerçekleştirmeyi planladıkları projelerin Büyükşehir belediyesi tarafından onay alması gerektiğinin de altını çizen Culha; “Sadece Arsuz’u almak yetmez bizim için. Büyükşehri de almamız gerekir. Bunun için sizlerden Adayımız Lütfü Savaş’a destek vermenizi istiyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı oldukça renkli görüntülerle coşku içinde gerçekleştirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here