Çöp Konteynerleri Periyodik Dezenfekte Ediliyor

0
49

Koronavirüs ile mücadele kapsamında etkin bir çalışma yürüten İskenderun Belediyesi, ilçede bulunan bütün çöp konteynerlerini dezenfeksiyon işlemlerini sürdürüyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında şehrin dört bir yanında dezenfekte çalışmaları sürürken bir yandan da çöp konteyneleri dezenfekte ediliyor.

Daha önce ilçe genelinde belirli periyotlar çerçevesinde devam eden dezenfekte işlemleri salgına karşı önleyici tedbir olarak iki katına çıkarıldı. İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalar kapsamında çöp konteynerleri çöplerin alınmasının ardından önce konteyner yıkama makinesi ile yıkanıyor, daha sonra da dezenfekte ediliyor.

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı; “Kent genelinde korona virüse karşı önlem ve tedbir çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Gültepe, Kocatepe ve Yıldırımtepe’de Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çöp konteynerlerinin dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştirdi. Çalışmalar devam edecek” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here