Çöloğlu; “Lütfen Maske, Mesafe ve Hijyen Kurallarına Uyalım”

0
78

İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Yeni Normalleşme Sürecinin Hayırlı Olmasını Dileyerek Tedbiri Elden Bırakmamak Gerektiği Konusunda da Uyardı; “Lütfen Maske, Mesafe ve Hijyen Kurallarına Uyalım”

İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, yeni normalleşme süreciyle birlikte esnafın yüzünün az da olsa güleceğini söyledi.

Yeni süreçte tedbiri elden bırakmamak ve azami dikkat gösterilmesi gerektiğini kaydeden Çöloğlu; “Bu sabah yürüyüşe çıktığımda Kafelerin, Kahvehanelerin ve Lokantaların müşterilerini mekanlarında kabul etmek için yapmış oldukları hazırlıkları görmek onların bu heyecanlarına tanık olmak beni çok mutlu etti. Sınırlamaların bir kısmı devam etse de bu kadarı bile Esnaf’larımızın moralini azda olsa düzelmesine sebep olacaktır.

Benim esnaflarımızdan naçizane ricam bu yaşadıkları zor günleri unutmasınlar ve eskisine göre çok ama çok daha dikkat etsinler. Kendileri de gördü ki bu zor günlerinde tamamen kendi kaderlerine bırakıldılar. İnşallah kirada olanların dükkan sahipleri vicdanlı davranmışlardır. Bir daha böyle zor günler yaşamamamız için vatandaşlarımıza da sorumluluklar düşüyor. Esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan tekrar tekrar ricamız, kendimiz için, sevdiklerimiz için ve iş yerlerimizi açık tutarak kimseye muhtaç olmadan alın teriyle rızkımızı kazanarak hayatımızı sürdürebilmemiz için lütfen Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına uyalım. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar dilerim…” şeklinde açılmalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here