Coldwell Banker Liva Gayrimenkul ve Seron Residance’dan Babalar Günü Etkinliği

0
667

Coldwell Banker Liva Gayrimenkul ve Seron Residance, geçtiğimiz hafta sonu kutlanan Babalar Günü dolayısıyla farklı bir etkinliğe imza attı.

Park Forbes Alışveriş merkezi zemin katta bir etkinlik düzenleyen Coldwell Banker Liva Gayrimenkul ve Seron Residance, alışveriş yapmaya gelen babalar ve çocuklarını mutlu etti.

Ellerini boyaya batıran baba ve çocukları ellerini kütüklere koyarak el izlerini çıkardı ve güzel bir anıya Coldwell Banker Liva Gayrimenkul ve Seron Residance önderliğinde imza atmış oldular. ‘En Güçlü benim Babam’ standı önünde fotoğraf da çektiren babalar ve çocukları, şirket yetkililerine böylesi anlamlı bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ettiler.

İki gün boyunca süren etkinliğe katılan aileler, el izlerinin olduğu kütükleri ve fotoğraflarını alarak babalar günü kutlamasına erken başlamış oldular. Coldwell Banker Liva Gayrimenkul’un güler yüzlü personeli de etkinliğe katılan babaların gününü kutlayarak sevinçlerine ortak oldular.

Coldwell Banker Liva Gayrimenkul Sahibi Pınar Yalınızoğlu, böylesi güzel bir etkinliğe imza atmaktan ötürü mutluluk duyduklarını ifade ederek; “Park Forbes Alışveriş Merkezi’nde iki gün süreli ‘Babalar Günü’ etkinliğimiz oldu. Standımızı ziyaret eden ailelerin mutluluğu bizleri de oldukça mutlu etti. Onların sevincini paylaşmak bize enerji verdi. Tüm babalarımızın geçmiş babalar günü bir kez daha kutluyorum” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here