CHP’li Meclis Üyelerinden İGC’ye Tebrik Ziyareti

0
46

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Grubu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni ziyaret ederek, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İGC Başkanı Rızkukllah Terbiyeli ve Yönetimi tarafından karşılanan CHP Meclis Grubu, yerel basına verdikleri önemi dile getirerek, her zaman destekçi olacaklarını ifade ettiler.

Yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyen CHP Grup Başkan Vekili Ali Mutlu; “Basın özellikle de yerel basın çok önemli. Sizlerin bizlere gösterdiği, göstereceği yol kutsal. Sizlerden alacağımız bilgilerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Pandemi sürecinde basın daha da önem kazandı. Her zaman yanınızda olduğumuzu, üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz” diye konuştu.

Parti ve meclis grubu olarak yaptıkları çalışmalarından da söz eden Mutlu; “Biz ülkeyi kuran, kuruluşun ve kurtuluşun partisiyiz. Kişisel çıkarlarla hareket etmiyoruz. Nerden geldiğimizi ve neyi temsil ettiğimizi çok iyi biliyoruz. Hem yerelde hem genelde bugüne kadar yapılan yanlışlara ortak olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Körü körüne muhalefet yapmıyoruz. Tüm meclis üyesi arkadaşlarımızla bir araya geliyor, gündem maddelerini tek tek inceliyor, araştırma yapıp gerekli bilgi ve belgeleri toplayıp hep birlikte karar veriyoruz. Bundan sonra kentimiz için yapılacak iyi işlerin destekçisi olmaya devam ederken, yanlışların karşısında olmayı da sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli de; “Basın olarak İskenderun’un menfaatlerini ön plana çıkarmak için gayret gösteriyoruz. Siyasi partilerle de diyalog içindeyiz. Onların görüşlerini vatandaşa iletirken, kentle ilgili konulara açıklık getirerek, siyasilere çalışmalarında yön vermeye çalışıyoruz” dedi.

Ziyaret karşılık sohbet ortamında devam etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here