CHP’den Maske Takma Etkinliği

0
205

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)’nın 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık yaratmak adına maske takma etkinliğine Cumhuriyet Halk Partili vekiller ve gençler de destek verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde, CHP Grubu olarak tüm vekiller maskelerini takarak meclise girdi. CHP’li Vekiller meclisten; “Lösemililerin maskelerinden korkmayın, maskeler bir hastalık sembolü değildir. Lösemili evlatlarımızın yanındayız” mesajını verdi.

Öte yandan CHP İskenderun Gençlik Kolları da farkındalık etkinliğine katılarak destek verdi. Etkinlik hakkında konuşan Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu; “Gençlik kollarımızın düzenlemiş olduğu farkındalık etkinliğinde Lösemili Çocuklarımızın dünyaya bedel yüzlerindeki gülümsemelerin hiç eksilmemesi adına bu mücadelede her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek istedik.

Maske takan bireylerle karşılaştığımızda onların kendilerini korumak adına maske taktıklarını unutmamalıyız. Uzaklaşmak yerine onlara moral ve motivasyon adına onlarla diyaloga geçmemiz gerekir” dedi. Etkinliğe meclis üyesi aday adayları Halil Şahin ve Bülent Şimşek de katıldı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here