CHP İlçe Başkanı Mansuroğlu, Oğlunu Evlendirmenin Mutluluğunu Yaşadı

0
420

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Yusuf ve İlmiye Mansuroğlu’nun yakışıklı oğulları Onur, Semire ve Yusuf Sahillioğulları’nın biricik kızları Sinem ile hayatını birleştirdi.

İsa Taş Plazada, pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen düğün merasiminde ilk olarak genç çiftin nikahları kıyıldı.

CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir, İlçe Başkanları, İl Yöneticileri, Kurultay Delegeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediye Yöneticileri, Mansuroğlu ve Sahillioğulları ailelerinin yakınları ve dostlarının katılım gösterdiği düğünde, genç çiftin nikâhını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş kıydı. Başkan Savaş, nikâh sonrası, ömür boyu birlikteliğe ‘evet’ diyen Sinem ve Onur çiftine fincan takımı hediye etti.

Düğünde kısa bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu; “Oğlumuzun en mutlu gününde bizle bu mutluluğu paylaşan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’a, İl Başkanım H.Ramiz Parlar’a, Milletvekillerimiz Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir’e, İlçe Başkanlarıma, İl Yöneticilerimize, Kurultay Delegelerimize, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerime, Belediye Meclis Üyelerime, Büyükşehir Belediye Yöneticilerimize, değerli dostlarım ve aileme teşekkür ederken, pandemi nedeniyle kısıtlı tuttuğumuz için, beraber olamadığımız tüm dost ve arkadaşlarımızdan özür diliyor, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Yusuf ve İlmiye Mansuroğlu ile Semire ve Yusuf Sahillioğulları gece boyunca misafirlerle yakından ilgilenerek örnek bir misafirperverlik sergilediler.

Biz de İskenderun Gazetesi olarak, Sinem ve Onur çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, Sahillioğulları ve Mansuroğlu ailelerini de tebrik ederiz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here