CHP İl Başkanı Parlar’dan Erken Seçim Açıklaması

0
21

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Türkiye’nin ekonomide ve sosyal yaşantıda istikrarı tekrar yakalaması için erken seçime ihtiyacı olduğunu belirtti. Yazılı bir açıklama yaparak gündeme ilişkin mesajlar veren Parlar, erken seçime de dikkat çekti.

Özellikle Cumhurbaşkanı tarafından kimseye danışılmadan verilen kararların yarattığı rahatsızlığın bu süreci hızlandırdığını belirten Başkan Parlar, ilerleyen süreçte Türkiye’nin erken seçime gitmesinin olası olduğunu ifade etti.

Türkiye’nin Yenilenmeye İhtiyacı Var

Erken seçimin AKP içerisinde de yeniliklere vesile olabileceğine vurgu yapan Başkan Parlar; “Türkiye’nin yenilenmeye ihtiyacı var. Bunun en kısa yolu da erken seçimden geçiyor. Erken seçim sadece Türkiye’de iktidarı değiştirmekle kalmayacak aynı zamanda yıllardır aynı söylem ve politikalar üzerinden çalışmalarını yürüten AKP’nin de yenilenmesine vesile olacaktır. Türkiye’nin ekonomide, yargıda, sosyal yaşantıda, insan hak ve özgürlüklerinde yeniden istikrarlı bir ortam yakalamasının anahtarı kesinlikle erken seçimdir.

Bu millet yakın zaman içinde kararını verecektir. Sürecin hızlanmasının en önemli nedenlerinden birisi de Sayın Cumhurbaşkanı’nın aldığı kararların ani, tek taraflı olmasından kaynaklanmaktadır. AKP içerisinde de bazı rahatsızlıkların olduğunu sosyal medyada açık şekilde gördük. Tüm bu yaşananlar erken seçimi bize sunuyor. Türkiye, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yurttaşa cevap veren icraatlarıyla yeni bir hayata başlayacak” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here