CHP Heyeti Yangınların Yaralarını Sarmak İçin Hatay’da

0
27

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, birtakım temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Zeybek, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar ve Beylikdüzü Belediyesi yöneticileri yer aldı.

“Zor Günleri Beraber Aşmak İçin Buradayız”

14 Kasım Cumartesi günü CHP’li yöneticilerin Hatay’ı ziyaret edeceğini ifade eden Zeybek; “Yönetici arkadaşlarımız cumartesi günü gelecekler. Ancak biz erken gelip bazı temaslarda bulunduk. Beylikdüzü Belediye Başkanımız ilçesinde iyi işler yaparak farkındalık yarattı. Yangınlar sebebiyle bölgeyi görmek istedi. Zor günleri beraber aşmak için buradayız” dedi.

Hatay’da gerçekleşen yangınlar sebebiyle büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Başkan Çalık ise; “Halkın seçtiği yöneticiler olarak sahada olmalıyız. Yaraları beraber sarmalıyız” ifadelerini kullandı.

“Kıbrıs’a Giderek Temaslarda Bulunacağım”

Başkan Lütfü Savaş, yeni görevi sebebiyle yakın zamanda yavru vatan Kıbrıs’a gideceğini hem Hatay’ın Girne ile kardeş şehir olma konusunu görüşeceğini hem de birtakım ziyaretlerde bulunacağını belirtti.

Yaklaşık yarım süren ziyaretin sonunda Başkan Savaş, Hatay’a ait ürünlerin olduğu hediyeleri konuklarına takdim etti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti bir kez daha dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here