CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem; “Geleceğimizi, Bu İktidardan Kurtaracağız”

0
286

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem, 24 Haziran erken seçimleri için milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından bir ‘teşekkür’ açıklaması yaptı.

Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere tüm partili arkadaşlarına ve Hatay Halkına teşekkür eden Milletvekili Ertem; “Hatay halkının teveccühü ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdiriyle 25. ve 26. Dönemde CHP Milletvekili olma onurunu ve gururunu yaşadım. Atatürk’ün ilkeleri ve inkılapları doğrultusunda çıktığımız yolda başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Partim CHP’ye, bana destek olan güvenen çalışma arkadaşlarıma, İl Başkanları ve Yöneticilerine, İlçe Başkanları ve Yöneticilerine, Kadın kollarına, Gençlik kollarına, Sivil toplum örgütlerine ve Başkanlarına, Muhtarlara ve Tüm Hataylı hemşerilerime teşekkürü borç bilirim. 27. Dönem Milletvekilliği için sıralamaya giren tüm adaylarımızı kutlar başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Seçim sürecinde mücadeleye devam edeceğini kaydeden Milletvekili Ertem; “İlkelerim doğrultusunda, demokrasi ve özgürlük mücadelesine parlamento dışında devam edeceğim. Partimizin iktidara gelmesi ve Adayımız Sayın Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olması için partime her türlü desteği vereceğim ve siyasi çalışmalarıma devam edeceğim. 24 Haziran’da hepimize büyük görevler düşüyor. Ülkemizi giderek daha karanlık günlere sürükleyen iktidardan 24 Haziran günü kurtularak aydınlık bir geleceğe kavuşacağız. Demokrasimizi, özgürlüklerimizi, parlamenter sistemimizi, çocuklarımızı, gençlerimizi, tehdit altında olan geleceğimizi bu iktidardan kurtaracağız. Artık hep birlikte TAMAM diyeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here