CHP Belen Yönetimi ADD’nin Paneline Katıldı

0
113

Atatürkçü Düşünce Derneğinin, Arsuz Lion King Apart Otelde düzenlediği ‘Atatürkçü Düşünce Sistemi (Kemalizm) ve Atatürk’e, Cumhuriyet’e Yönelik Saldırılar, Projeler’ konulu panele CHP Belen İlçe Yönetimi de tam kadro katılım gösterdi.

Panelde konuşmacı olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Tansel Çölaşan, Prof. Dr. Ergün Aybars, Prof. Dr. Sina Akşin ve Eski Büyük Elçi ve Milletvekili Onur Öymen katılırken, CHP Belen yönetiminden de, CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, İlçe Başkan Yardımcısı Sabriye Uçum, Kadın Kolları Sekreteri Tülay Yüksel, İlçe Sekreteri Mehmet Küçük, Eğitimden sorumlu Nihaddin Şimşek, Bilişim sorumlusu Mehmet Bilen ve Rasim Aypar’da katıldı.

Panel sonrası kısa bir değerlendirme yapan CHP Belen İlçe Bilişim sorumlusu Mehmet Bilen; “Değerli konuşmacıların düşüncelerini büyük bir dikkatle dinleyerek gündemi değerlendirdik. Panelde konuşmacıların vurguladığı Atatürk’ün ve Cumhuriyet’in ulusumuza kazandırdığı kazanımlarının karşı karşıya kaldığı tehlikeler birer-birer masaya yatırılmış, bu tehlikenin farkında olunması ve önünde durulmasında hemfikir olunmuştur. Panel çok verimli geçmiştir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here