CHP Belen de Ata’yı Andı!

0
77

chp belen anma1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanlığı, 10 Kasım’da Atatürk’ü Belen Atatürk Anıt alanında yaptığı etkinlikle andı. Yapılan etkinlik çerçevesinde CHP’liler Atatürk Anıtına karanfil bıraktılar. Öğrenciler de şiirler okudu.

Pazar günü yapılan tören hakkında bilgiler veren CHP Belen Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen; “Atatürk’ümüzün ölümünün 75. yıl dönümünde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanlığımız yönetim kurulu üyeleri ile parti üyelerimiz törende hazır bulundu. Atatürk anıtına karanfiller bırakılarak, şiirler okundu ve İlçe Başkanımız Sayın Fevzi Yüksel günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.

chp belen anma2

Yüksel konuşmasında, ‘Bugün Atatürk’ün ölüm yıldönümü değil, doğum yıldönümü olmuştur. Bizler Atatürk’ü andıkça yeniden doğacak ve yaptıkları eserler her zaman Türkiye Cumhuriyetinde de  hâkimiyet sağlayacaktır’ değerlendirmesinde bulundu.

CHP Belen İlçe Başkanlığı olarak, Atatürk’ü kaybetmenin hüznünü, Atatürk’e ve Cumhuriyet’e sahip çıkmanın mutluluğunu yaşarken, karanlık odakların karanlık zihniyetlerinin Atatürk’ün aydınlığına asla ve asla engel olamayacaklarının altını çizerek, büyük Türk Ulusuna saygı ve sevgilerimizi sunarız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here