CHP Belediye Meclis Grubundan 76’cı Yıl Kutlaması

0
45

Gazetemizin kuruluşunun 76’cı yıldönümü münasebetiyle İskenderun Belediyesinin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belediye Meclis Grubu üyeleri de gazetemiz idarehanesine bir ziyaret gerçekleştirdiler. Grup Başkan Vekili Fatin Bereketoğlu, Meclis Üyeleri Ali Mutlu, Mecit Boğusoğlu ve Bülent Şimşek gazetemizin 76’cı kuruluş yıldönümünü çiçekleri, tatlıları ve sıcak sohbetleri ile kutladılar. Grup Başkan Vekili Bereketoğlu gazetemizin ilk nüshasını keyifle inceleyerek, 76 yıllık gazete arşivi ile İskenderun tarihine tanıklık etti.

CHP Belediye Meclis Grubundan, aynı zamanda Hatay Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Ali Mutlu da gazetemizin ilk nüshasını titizlikle inceledi. Gazetemizin 76. yıldönümünün gururu ve sevincine ortak olan CHP’liler, yaptıkları çalışmaları da sohbet ortamında bizlere aktardılar.

CHP’li Meclis Grubunu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkallah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli ve Yayın Koordinatörümüz Doğan Süslü birlikte ağırladı.

Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkallah Terbiyeli, CHP Belediye Meclis üyelerine teşekkür ederek, Grup Başkan Vekili Fatin Bereketoğlu nezdinde tüm meclis üyelerine başarılar diledi.

Bizler de İskenderun Gazetesi Ailesi olarak nezaketlerinden ötürü CHP’li Belediye Meclis Üyelerine şükranlarımızı sunuyor, kent adına yapılan faaliyet ve çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here