CHP Adayı Şahutoğlu, Samandağlılar Derneğini Ziyaret Etti

0
75

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında İskenderun Samandağlılar Derneğini ziyaret etti.

Misafirperverliklerinden dolayı dernek yönetimine teşekkür eden Şahutoğlu, hedeflerini ve projelerini anlattı.

Şehri yönetirken sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri, meslek kuruluşları, dernekler, sendikalar, siyasi partiler ve üniversite ile işbirliği içerisinde yer alacaklarını ve şehri ortak akıl ile yöneteceklerini kaydeden Şahutoğlu; “Kentimizdeki hoşgörü iklimine zarar gelmemesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Siyasi kampanyamızı başlattığımız ilk günden şu ana kadar hep bu hassasiyetle hareket ettik.

Hiçbir zaman rakiplerimizle ilgili en ufak bir polemik yaratacak söz ve söylemlere girişmedik Bundan sonraki süreçte de asla girmeyeceğiz. Siyaseti kesinlikle etik ve ahlaki ölçüler içerisinde yapıcı, nitelikli yürütmenin özel gayreti içerisinde yer alacağız. Çünkü biz buraya kavga etmeye, savaşmaya, hesap sormaya, didişmeye gelmedik.

Elbette ki bizden ciddi anlamda beklentisi olan 250.000 İskenderunluya hizmet etmeye geliyoruz. Bu hizmeti nasıl üreteceğiz; elbette ki şeffaf, hesap verebilir düzeyde, hakkaniyetli ve vicdani ölçülerde yapacağız. Net olarak şu kaidenin altını çizerek ifade etmek isterim ki biz mevcut belediye imkanlarını şahısların, zümrelerin, küçük grupların değil umumun menfaatini öncüleyerek hayata geçireceğiz” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here