Chatzidaki ile 1 Yıl Daha

0
215

Türkiye ve Avrupa Basketbol Liglerinde oynadığı oyunla son dönemin yükselen yıldızı olarak dikkatleri üzerine çeken Hatay Büyükşehir Belediyesi, elde ettiği başarıların mimarı olan Antrenör Aikaterini Chatzidaki ile sözleşme yeniledi.

Yunan antrenör Chatzidaki ile 2018-2019 sezonu için 1 yıllık anlaşma sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi yönetimi, takımı üst seviyelere taşıyan başarılı antrenör ile yola devam ettikleri için memnun olduklarını ifade ettiler.

Gerçekleşen imza töreninde düşüncelerini paylaşan Kulüp Başkanı Mehmet Maden; “Hocamızla yola devam ettiğimiz için mutluyuz. Yeni sezonda yeni hedeflerimize birlikte yürüyeceğiz. Önümüzdeki sene kupalara ambargo koymak istiyoruz ve bu doğrultuda Onursal Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş ile beraber çalışmalara devam ediyoruz. Hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Chatzidaki: Hatay’a Kupalar Getireceğiz

Kendini 1 yıl daha Mavi-Beyazlı renklere bağlayan Chatzidaki ise; “Takımda kaldığım için mutluyum. Bana ve ekibime güvenen yönetimimizi ve taraftarlarımızı mahcup etmeden başarılı olmak istiyoruz. Göze hoş gelen ve taraftarlarımızı heyecanlandıran basketbol oynamaya devam edeceğiz ve inanıyorum ki yeni sezonda Hatay’a şampiyonluklar ve kupalar getireceğiz. Hepimiz için iyi bir sezon olmasını diliyorum” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here