Çeyrek Altın 750 TL’den İşlem Görüyor

0
46

Kuyumcu Esnafının Mesai Saatlerinde de Değişiklik Yapıldı…

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, yaptığı piyasa analizinde, gram altının 452 TL seviyelerine gerilediğini, çeyrek altının ise 750 TL’den işlem gördüğünü kaydetti.

Düşüşün TL varlıklardaki yükselişin ardından geldiğini kaydeden Fırat; “Altının ons fiyatının gerilemesi ve TL varlıklardaki yükseliş sonrasında, gram altın son 452 TL seviyelerine geriledi. Altın gram cinsi, günü 2.02% değer kaybı ile tamamladı.

Teknik olarak Altın gram cinsi, orta vadeli düşüş trendi ve kısa vadeli düşüş trendi içinde bulunmaktadır. Bununla beraber Gram altında kısa vadeli direnç seviyeleri 462.00 ve 475.00’de, destek seviyeleri ise 449.00 ve 437.00’de bulunmaktadır. Yorumlamış olduğum altın piyasa değerlendirmesi tahminler üzerinedir. Altının açılışı 452 TL, çeyrek altın 750 TL’den işlem görüyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Mesai Saatlerinde Değişiklik

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, ayrıca pandemi sürecindeki kısıtlamalar doğrultusunda açılış ve kapanış saatlerinde de değişiklik yapıldığına dikkat çekti. Fırat; “Pandemi döneminden dolayı kuyumcularımızın açılış saati 09.00, kapanış saati ise 17.00’dir” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here