Çelik İş Yeni Yönetimine Ziyaretler Devam Ediyor…

0
93

Kısa bir zaman önce olağanüstü kongresini gerçekleştirerek yeni yönetimini oluşturan Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesine kutlama ziyaretleri devam ediyor. Dünde MHP İskenderun İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları, yeni göreve gelen Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkan Metin Önde’yi ziyaret ettiler.

Sendika binasına MHP İlçe Yönetimi ve Ülkü Ocakları Başkanı Nurettin Aydemir ile birlikte giden MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül, Çelik İş Sendikasında uzun yıllar farklı görevler üstlenen ve bugün de şube başkanlığına seçilen Metin Önde’ye bu yeni görevinde başarılar dilediklerini söyledi.

Ziyaret sırasında Sendikalar Yasası hakkında kısa bir değerlendirme yapan MHP İlçe Başkanı Gül; “Hükümetin hazırladığı sendikalar yasasının daha özgürlükçü, işçilerin sıkıntılarını büyük ölçüde ortadan kaldıran bir yasa olmasını beklerdik. Fakat bu yasa hiç de öyle olmamıştır. Bu yasa 12 Eylül’den daha yasakçı bir yasadır” diye konuştu.

Ülkü Ocakları Başkanı Nurettin Aydemir’de yeni başkana görevlerinde başarılar dilerken, her türlük desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sendika Başkanı Metin Önde de, MHP’nin gerçekleştirmiş olduğu bu ziyareti ve verecekleri desteği anlamlı bulduğunu belirtti. Sendika Şube Başkanı Önde; “Sendikalar yasasında eksiklikler olmasına rağmen, yine de hiç çıkmamaktan daha iyidir. Bu yasayı daha da düzgün hale getirmek için çalışacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here