Çalışkan; “Üretirsek Herkese İş Bulunur”

0
84

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Dr. Necmettin Çalışkan seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Dr. Necmettin Çalışkan beraberindeki partililerle Antakya’da çarşı ve sebze hali esnaf ziyaretleri, Ak Parti seçim bürosu, dernekler federasyonu ziyareti ve günün sonunda sosyal medya üzerinden canlı yayın ve TVA’da ‘Seçime Doğru’ programında gündemi değerlendirdi.

Sebze hali ziyaretinde soğan patates gibi fiyat artışları, işsizlik, geçim sıkıntısı gibi sorunlardan bahseden vatandaşların derdini dinleyen Çalışkan, ülkede ekonomi ve tarım politikalarında ciddi yanlışlıklar olduğunu söyledi ve çözüm önerilerinden bahsederek destek istedi.

Vatandaş; “Ev kirasını ayda 400 lira ödüyorum ailemi zor geçindiriyorum. Bir tane kardeşim var iş arıyoruz ama nereye gitsem iş yok. İŞKUR’a gidiyoruz alacağız diyorlar ama almıyorlar. Ak Parti’ye gidiyorum almıyorlar CHP’ye gidiyorum onlarda almıyorlar ne yapacağız biz söyler misiniz?” diye sordu.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Dr. Necmettin Çalışkan da; “Maalesef yandaşlık yapıyorlar. Adalet herkese lazım. Sadece yandaşına değil herkese hizmet edilmesi lazım. Tabi İş-Kur üzerinden iş bulmakta geçicidir gerçek çözüm üretmiyor. Bu ülkenin gerçek anlamda kalkınmaya ihtiyacı var. Tarlalarımızın ekilmesi lazım. Soğanı patatesi bizim ekmemiz lazım desteklenmesi lazım. Ama her şey dışarıdan ithal ediliyor. Biz üretirsek herkese iş bulunur ama biz bunları dışardan getirirsek böylece sadece ticaretini yapmış oluruz. Ben size söz veriyorum Hatay halkının vicdanının sesi, eli, gözü kulağı olacağım ve yıllardır kangrenleşen ilimizin problemlerini bilen biri olarak çözüme kavuşturmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here