Çalışkan; “Dürüst İlkeli Şahsiyetlere Oy Verin”

0
106

saadet-samandağ1Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Necmettin Çalışkan, Arsuz ve Samandağ ilçelerini gezerek seçim çalışmalarına tam hız devam etti. Çalışkan beraberinde Saadet Arsuz adayı Hasan Alış, Samandağ adayı Selim Demirli ve partililerle, Seldiren, Çubukçu, Hüseyinli, Çökek, Özengili, Batıayaz, Teknepınar, Eriklikuyu, Kapısuyu, Yeniköy, Hıdırbey, Yoğunoluk, Çamlıyayla Büyükoba, Ceylandere köy sakinleriyle bir araya geldi.

Rakip adayların sanki genel seçime giriyoruz havası oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Çalışkan; “Halkımız unutmamalıdır ki yerel seçimlerde adayların kişilikleri ön planda olmalıdır. Kendi içimizde çekişmemizin bir faydası yok. Aksine düşman sevindirmek olur ve millet kaybettikten sonra kimin haklı olduğunun bir önemi yoktur. Alevilik, Hz. Ali’yi sevmek, onun gibi yaşamak ise dört dörtlük Aleviyim. İlimizde maalesef bir kutuplaşma oluşturulmaya çalışılıyor.

O gelirse şöyle olur bu gelirse şöyle olur diyenlere prim vermeyin. Zaten ilçe sınırları belirlenirken de ayrım yapıldı. Ama bizim dinimiz bu ayrıştırmayı ve kini yasaklıyor, kardeşliği emrediyor. Biz bütün halkımızı hangi etnik gruptan olursa olsun kucaklayacağız, Adil olacağız. Birlik beraberlik içerisinde olacağız. Hizmeti herkese eşit götüreceğiz. İşçi alımlarında her kesimden işçi alacağız.

Solculuk, dürüstlük, emek, hak, alın terine sahip çıkmak ise sömürüye karşı durmak, emperyalizme karşı direnmek ise en solcu aday benim. Çakma solcuları geçin, dürüst, ilkeli şahsiyetlere oy verin. Oyunuzu ilkeli solcuya vermek istiyorsanız oyunuza talibim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here