Çakıl Çiçekçilik Yeni Yerinde İskenderunluların Hizmetinde

0
341

Hatay’ın İskenderun ilçesinde çiçekçilik sektöründe 30 yıllık geçmişiyle birçok insanın mutlu günlerini renklendiren Çakıl Çiçekçilik müşterilerine yeni yerlerinde hizmet verecek.

İskenderun’da çeyrek asrı aşkın süredir çiçekçilik hizmeti veren Çakıl Çiçekçilik sahibi Bora Çaldıran, işyerini aynı cadde üzerinde yüz metre ileriye taşıdıklarını ifade ederek; “Yeni yerimizde, farklı çiçek çeşitlerimiz ve yeni konseptlerle müşterilerimize yeni deneyimler sunacağız” dedi.

Yeni yerleri Mareşal Çakmak Caddesi Katolik Kilisesi dükkanları no: 13/C’de daha geniş alanda bol ürün çeşidiyle hizmet vereceklerini belirten Bora Çaldıran; “Sektör her geçen gün yenilikleri beraberinde getiriyor. Biz de Çakıl Çiçekçilik olarak bu gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Canlı çiçekten, kuru çiçeğe, skulet ve kaktüs çeşitlerine, organizasyon çiçeklendirmesi ve araç süslemesine kadar talepleri karşılıyoruz. Çiçekle ilgili ne varsa her zaman müşterilerimizin yanındaydık ve yanında olmaya devam ediyoruz. Pandemi dolayısıyla sizlerle birlikte açılış yapamıyoruz ama sizleri gene de bekliyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here