Büyükelçilerden İTSO’ya Ziyaret

0
9

Bölge Ekonomisinin Potansiyeli Değerlendirildi

İskenderun’da ‘Anadolu Ekonomi Diplomasisi’ programına katılan Estonya Cumhuriyeti Büyükelçisi H.E. Mrs. Annely Kolk, Litvanya Cumhuriyeti Büyükelçisi H.E. Mr. Ricardas Degutis ve Letonya Cumhuriyeti Büyükelçisi H.E Mr. Peteris Vaivars İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan heyete, bölge ekonomisi ile ilgili bilgiler verildi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, sinevizyon destekli olarak heyete bölge ekonomisinin lokomotifi konumunda olan demir-çelik, filtre, lojistik, liman faaliyetleri hakkında genel bilgiler verdi.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, iki ülke arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik temaslarda bulunuldu. Ziyaret, karşılıklı plaket takdimi ile son buldu.

Ziyarette, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun, Başkan Yardımcıları Mahir Taner, Sanem Akpınar, Yönetim Kurulu Üyeleri,  Fuat Keser, Ali Çitanak, Nedim Şaban, Levent Çam,  İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten,  Meslek Komite Üyesi Mehmet Kirmit yer aldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here