Bulgurlu; “İyi Futbolu Skora Yansıtmalıyız!”

0
60

idçspor25İDÇspor, Tepecik Maçına Günde Çift İdmanla Hazırlanıyor

Bu sezon ligde oynadığı sekiz karşılaşmadan sadece 6 puan toplayabilen İskenderun Demir Çelikspor futbol takımı, bu hafta sonu evinde Tepecikspor’u konuk edecek. Zorlu karşılaşma öncesi maç hazırlıklarını sürdüren futbolculara, teknik heyet, moral ve motivasyonun aşılıyor.

İskenderun Beş Temmuz stadında bu hafta sonu ligin orta sıralarında bulunan Tepecikspor’u ağırlayacak olan İskenderun Demir Çelikspor, bu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde sürdürüyor. Ligde alınan kötü sonuçların ardından moral ve motivasyonu bozuk olan futbolculara moral aşılamaya çalışan Teknik Direktör Bulgurlu, bu kötü gidişe Tepecikspor ile dur diyeceklerini belirtti.

Tepecikspor maçının çalışmalarını günde çift idmanla sürdürdüklerini söyleyen Teknik Direktör Haluk Bulgurlu oynadıkları oyunun hakkını alamamaktan şikayet ederken; “Takım olarak çok iyi bir futbol ortaya koymamıza karşın, bunu sonuca yansıtamamanın sıkıntısını yaşıyoruz. Ümit ediyoruz ki, bundan sonraki karşılaşmalarda iyi futbolu skora yansıtacağız. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here