Bulgurlu da Terim’in Toplantısına Katıldı

0
66

terim toplantıTürkiye Futbol Direktörlüğü tarafından “Türk futbolunun geleceği için büyük buluşma” başlığı altında Antalya’da gerçekleştirilen toplantıya İskenderun Demir Çelikspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu a katıldı.

Antalya’da ikinci yarı hazırlıklılarını sürdüren Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, günde çift idmanla çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Takım çalışmalarını sürdürürken Teknik Direktör Bulgurlu da Türkiye Futbol Direktörlüğü tarafından Antalya’da düzenlenen “Türk futbolunun geleceği için büyük buluşma” adı altında toplantıya katıldı. Toplantıda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2’ci ve 3’cü Ligde görev yapan teknik adamlarla bir araya geldi.

İki gün süren toplantının ilk gününde 2. ligde çalışan 36 kulüp teknik adamından 22’si katıldı. Terim ile bir araya gelen teknik direktörler, 2. Lig özelindeki sorunlar ve çözüm önerileri dışında Türk futbolunun geleceğine yönelik fikirler, görüş ve öneriler hakkında konuştu. Toplantının ikinci gününde ise Terim, 3. Ligde yer alan 26 kulübün teknik adamlarıyla görüştü.

Toplantıya katılan teknik adamlar Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e görevinde başarılar dilerken, Türk futbolunun daha iyi konuma gelmesi için her türlü desteğe hazır olduklarının mesajını da verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here