Bu Kutsal Vatan Bizim!

0
91

24 Haziran seçimlerine şunun şurasında yalnızca saatler kaldı. Çok şeyleri düşündürecek olan bu seçim, bizlerden ziyadesiyle “Vatanımızın Geleceğini” de yakinen ilgilendiriyor! Dört bir tarafımızın düşmanla çevrildiği bir coğrafyada yaşıyoruz. Komşularımızın gözü kulağı bu seçimlere kilitlendi. Yalnız komşularımız olsa amenna! Tüm dünyada bulunan sözde ileri devletlerde bu seçimlerin sonucunu merakla bekliyor. Cumhurbaşkanlığı aday belirlenmelerinden tutun da Milletvekilliği adayları da yoğun elemelerden geçerek aday oldular. Çatı-Taban çeşitlemeleriyle yoğun gündem tutan adaylar sonunda er meydanında.

Adaylar çok kibar ve yalan-yanlış sözlerden uzak propaganda çalışmalarını sürdürüyor. Urfa ili Suruç ilçesinin dışında kayda değer bir taşkınlık yok. Şer güçlerin yaptığı belirlenen bu taşkınlığın oluşması bence gayet normal! Kürt Devleti kurma mücadelesi veren bu azınlığın en önde gelen düşmanlarından biri Recep Tayyip Erdoğan diğeri ise Devlet Bahçelidir. Şer güçlerin televizyonlarını izlerim. Yayınlarında devamlı şekilde bu ikiliyi hedef gösterirler. Hedef göstermelerindeki tek gayeleri Kürt Devletinin kurulamaması konusunda bu ikilinin verdiği mücadeleden ötürüdür.

Suriye devletinin parçalanmasını fırsat bilen bu şer güçler arkalarına ilk önce Rusya ve İran’ı aldılar. Daha sonra Rusya ve İran’dan gerekli destekleri bulamayınca bu sefer ABD ile işbirliğine girdiler. Son Afrin Harekâtında ABD’nin şer güçlere yaptığı yardımları canlı şekilde izledik. Tüm bu oluşumlardan zerre kadar ders çıkartmadık. Menbiç olayına şimdi yumuşak yaklaşan ABD, Türkiye ile işbirliği yapma konuşmalarını ulusal haberlerde izliyoruz. Afrin ayağından sonra şer güçlerinin planlarını bozma harekâtı ta Kandil’e kadar uzadı. Şimdi oralardaki barınakları allak bullak! Bu hükümet şer güçlere karşı çok temkinli! Terör kökünden kazılacak ve Türkiye’mizin gündeminden terör silinecek dedikçe hükümetimizin üzerine düşmanlar ateş püskürtüyor.

Farkındaysanız seçim yaklaştıkça çok fazla etkili kelimelerden kaçınıyorlar. Terör ile ilgili çok yoğun faaliyetlerden uzak temkinli şekilde seçim sonuçlarını bekliyorlar. Amerika çok hınzır bir ülke! Amerika’nın dünyada tek hedefi var o hedefi ise dünyanın tek lideri olmak. Bu konuda çok iyi şekilde ”FETÖ” denilen illeti dünyada kimseyi uyandırmadan gizli-gizli şekilde kullandı.

Bizler FETÖ’yü sözde Türkleri dünyada öne çıkartıyor sanmıştık. Birimiz değil, hepimiz bal gibi aldandık. Çok tehlikeli bir örgüt olduğunu 15 Temmuz günü gerçek yüzleri açığa çıktı. Bunu anlayan anladı anlamayanlar ise hala nakarattalar.

Otuz yıl evvel başımdan geçen bir hadiseyi sizlerle paylaşmak istiyorum. İş seyahati için Bangkok’a gitmiştim. Daikin klima fabrikasının split ürünleri orada yapılıyordu. Belimdeki fıtık beni bir türlü rahat bırakmıyordu. Chang Mai (çenmay) diye bir yere götürdüler orada tedavi oldum. Chang Mai’de gezinirken bir okul ve önünde asılı Türk bayrağı ve Tayland bayrağını gördüm. Gururlandım, bayrağımızı görünce oraya doğru yürüdüm. Kapıda beni takım elbiseli bir kişi karşıladı. Konuştuk, sohbet ettik, hoca efendinin okuluymuş. Konu biraz uzun ama kısaca o müdürün sözleri şöyleydi.

“…Bu okulda okuyan çocuklar şimdi on beş yaşında, on beş yıl sonra bu insanlar Tayland’ın önemli yerlerine gelecek ve bir gün burada bizler olacağız. Yardımlarımız, himmetlerden ziyade büyük devletin (ABD) varlığıyla buradayız…”

O sözleri o günlerde ne çok düşünmüştüm ama çözemiyordum. 15 Temmuz hadisesi olduğunda tamam dedim. ABD, önce Türkiye’ye sonra tüm Dünyaya hakim olmaya başladı korkusu sarmıştı beni. Çünkü o okulun müdürünün o anki sözleri onların 15 Temmuz’da kalkışmasını çağırtıyordu. Allah’tan emellerine ulaşamadılar ama şuan hasıraltındalar. Her an çıkmaya hazırlar.

Tehlike henüz geçmedi.. ABD-İSRAİL-ŞER GÜÇLER üçgeni her zaman tetikte bekliyor. Uyanmamız gerekirken nedense bazılarımız uyanamıyor. İnşallah uyanırlar! Çok uyanık olmamız gerekir. Uyuduğumuz an bizleri can evimizden vururlar.

Bu tehlikenin farkına varan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisine yapılan her ihaneti bir tarafa bırakarak acil şekilde hükümete alenen destek verdi. Verdiği destekten asla geri dönüş yapmadı. Onun konuşmalarını Ti’ye alanlar, sosyal medyada hala bilinçsiz şekilde karalama yazılarına devam ediyor. Bu densizliği yapanlar zaten belli. Yanarım sağduyulu insanların aldanmasına yanarım.

Seçim sonuçları inşallah şer güçlerin dediği gibi olmaz. Olmasını düşünmek dahi istemiyorum. Bu kutsal vatanı parçalamak uğruna ellerinden ne gelirse gelsin, ne yaparlarsa yapsınlar. Esas amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Bu vatanın kutsal bekçileri görevleri başında! Dünya kıyameti olmadığı sürece Vatanımız emin ellerde. FETÖ’ymüş ABD’ymiş Avrupa Birliğiymiş, İstiklal Savaşında vatanımı parçalayanlarmış… Hepsi yan gelir tırıs geçer. Yüce kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk ne demiş… “Geldikleri gibi cehennem olup giderler!!”