Bolu’da 2. Etap Kampı!

0
24

Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, 1. Etap Bolu kampını 28 Temmuz tarihi itibariyle tamamladı. 3 günlük aranın ardından tekrar Bolu’da toplanan İskenderunsporlu futbolcular 2. Etap kampına da başladı.

Bu sezon ikinci ligde mücadele edecek olan İskenderunspor’un, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında 2. etap kamp çalışmaları 1 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Turuncu-Mavili temsilcimiz Teknik Direktör Bülent Yenihayat önderliğinde yeni sezon hazırlıklarını dünde sürdürdü. Güçlendirme antrenmanının ardından topla çalışan futbolcuların keyifli ve arzulu oldukları da gözlerden kaçmadı.

3 Futbolcu ile Yollar Ayrıldı

Öte yandan, şampiyon kadrodan 3 futbolcu ile de yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, Hakan, Yasin ve Murat ile yolların ayrıldığı belirtilirken; “2021-2022 sezonunda Şampiyon kadromuzda yer alan Hakan Kuş, Yasin Yener ve Murat Erdemir ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Değerli futbolcularımıza katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here