Bölgemizden Kısa-Kısa Spor Haberleri…

0
120

Bölgemizden Kısa-Kısa Spor Haberleri… Bölgemizden Kısa-Kısa Spor Haberleri…

Erzin Belediyespor Yeni Sezon İçin Toparlanıyor

Spor Toto 3. Ligde mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Erzin Belediyespor’da yönetim, gelecek sezonun planlamasını yapmak üzere toplanacak. Yönetimin Ramazan Bayramı haftasından sonra toplanacağı ve kulübe Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’nun da destek vereceğine dair bilgilerin kamuoyuna yansıması Turuncu-Beyazlı camiayı heyecanlandırdı. Başkan Ökkeş Elmasoğlu’nun başkan seçilmede önce de sık-sık Erzin Belediyespor’un maçlarına gittiği camia tarafından biliniyor.

Payasspor’da Yeni Yönetim Oluşturuldu

Spor Toto 3. Ligde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Payasspor’da yapılması planlanan iki kongrede de yönetim oluşturulamamıştı. Bu gelişmelerin ardından Payas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gökhan Yiğit önderliğinde yeni bir yönetim kurulu oluşturulduğu spor kamuoyunda dillendirilirken, muhtemelen bugünlerde konuyla ilgili bir açıklama yapılması da bekleniyor.

Reyhanlı Belediyespor’da Hareketli Günler

Önümüzdeki futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan Reyhanlı Belediyespor’da hareketli günler yaşanıyor. Yeşil-Beyazlı ekip Reyhanlı Belediyespor’un yönetimi, gelecek sezonun planlaması arasında yer alan iç transferi sorununu çözmeye çalışıyor. Reyhanlı temsilcisinin bazı futbolcularla görüşerek yola devam kararı aldığı yönünde bilgiler gelmeye başladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here