Bolat; “Yola Çıktıklarımı Satmam!”

0
29

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan Turuncu-Mavili temsilcimiz Lider İskenderunspor, Karadeniz deplasmanında Zonguldak Kömürspor’a 2-1 yenilirken, ligdeki ilk mağlubiyetini de almış oldu.

İlk mağlubiyet sonrasında çıkan çatlak seslere cevap veren Kulüp Başkanı Hakan Bolat, birlik ve beraberliğin yanında sevgi ve saygı mesajları verdi.

Teknik Ekibimiz Görevine Devam Edecek

Başkan Bolat, teknik ekibin görevine devam edeceğinin altını çizerek; “26 yıl sonra 2. Lige çıkmışız. Şu anda bir stadımız yok, buna rağmen Şampiyonluğa oynuyoruz. Kaldı ki lideriz. Yılların büyük camiası Zongulakspor kendi evinde bize karşı 10 kişi ile defans yapmış, topla oynama yüzdesi de %39’a %61! Rakip kontrataklarla gol aramış ve bunda da başarılı olmuştur.

Bazı insanlar da onlara taraftar demeye bile dilim varmıyor. Takım lider iken, Bülent Hoca istifa etsin diye yazılar yazıyorlar. Demem o ki bazı kesimler nedense bizim yenilmemiz için bekliyor. Ben yola çıktıklarımı yolda bulduklarıma satmam. Biz teknik ekibimizden razıyız. Bu ekiple başladık, bu ekiple yola devam edeceğiz.

Şampiyon olmanın yolu karşılıklı sevgi ve saygıdan geçer. Kaos ile yönetilen her Kulüp batmak zorundadır. Biz küllerimizden yeniden doğan Bir kulübüz ve çok zor şartlarda bu görevi yerine getirmek için büyük bir çaba içinde çalışıyoruz.

Sevgi ve saygınızı birbirinizden eksik etmeyin, etmeyin ki çocuklarımıza örnek olup bir sonraki nesle iyi bir İskenderunspor taraftarları bırakalım” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor’a Takıldı

Turuncu-Mavililer, Zonguldak Karaelmas Kemal Köksal Stadında oynanan, Batuhan Kolak, Serdar Soydan ile Kurtuluş Aslan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ev sahibi Zonguldak Kömürspor’a 2-1 mağlup olmuştu. Ev sahibini gollerini 39. dakikada Emre Kara, 87. dakikada da Eyüp Akcan atarken, İskenderunspor’un tek golünü 90+4. dakikada Muhammed Enes Durmuş kaydetmişti.

Alınan bu mağlubiyete rağmen Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, 15 puan ile grupta liderliğini sürdürüyor.

Vanspor Biletleri Satışa Sunuldu

İskenderunspor’umuzun TFF 2. Lig 2022-2023 Sezonu 7. haftasında 1 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Vanspor FK ile Yeni Hatay Stadyumunda oynayacağı karşılaşmanın biletleri de Pazartesi günü itibariyle www.passo.com.tr internet sitesinden, İskenderunspor Tesisleri ve İskenderun Enderspor’da satışa sunuldu. Biletler, Maraton 30 TL, VIP 100 TL. olarak satılıyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here