Blues Festivalinin Yedinci Konseri Antakya’da Gerçekleşti

0
62

Bu yıl 23. kez düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek blues festivali “Efes Pilsen Blues Festivali’nin yedinci durağı Hatay oldu. Konser, Blues’un Grammy ve Emmy ödüllü isimlerini, Anemon Antakya Otel’de buluşturdu.

Efes Pilsen Blues Festival 23, bu yıl 23. kez Türkiye’yi turluyor. 20 ilde, 24 konserin verileceği Efes Pilsen Blues Festival 23 kapsamında yedinci konser Anemon Antakya Otel’de gerçekleştirildi. Blues’un dev isimlerini buluşturan konsere, Hataylı müzikseverler büyük ilgi gösterdi.

Konserde sahneye ilk olarak, Efes Pilsen Blues Festival 23’ün en büyük sürprizlerinden ve keyifli dinletilerinden biri de olan Cedric Burnside çıktı. Konserde ayrıca Teksas Blues tarzının en önemli temsilcilerinden olan elektronik blues gitaristi Smokin’ Joe Kubek & Bnois King de sahne aldı. Konserde son olarak, Grammy ve Emmy başta olmak üzere birçok uluslararası prestijli organizasyonda ödüle layık görülen armonika blues üstadı Billy Branch ve grubu The Sons of Blues sahne aldı.

Efes Pilsen Blues Festival 23 kapsamında Antalya, Denizli, Konya, Kayseri, Mersin, Adana, Hatay, KKTC, Gaziantep, Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, Ankara, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, İstanbul, Edirne, Çanakkale veİzmir olmak üzere 20 ilde toplam 24 konser düzenlenecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here