“Bize Görev Verildi Biz de Soluğu Hatay’da Aldık”

0
57

akp divan3Bakan Ergin, İskenderun’da Aday Tanıtım Törenine Katıldı

Ak Parti İskenderun İlçe Yönetimi tarafından düzenlenen aday tanıtım törenine Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin de katıldı.

İskenderunluların sevgi gösterileriyle karşılanan Bakan Ergin, büyükşehir belediyesine aday olma sürecinden söz ederek Ak Parti’de görev alma anlayışına vurgu yaptı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine bir köyde sandık müşahitliği görevini verseydi yine koşarak gideceğini söyleyen Ergin; “Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının tespit edilme sürecinde komisyonun başında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan vardı. Başbakanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlık görevini bize taltif etti ve biz de soluğu Hatay’da aldık. Biz bu güne kadar görev talep eden olmadık. Bizim siyaset ve hizmet anlayışımızda bir görev verilir ve bu görev tamamlanıncaya kadar cansiperane o görevi tamamlamak için çalışılır. Şayet Başbakan deseydi ki, Arsuz’un bir ilçesinde veya bir köyünde sandık başında görevlisin, cansiperane gider o görevi yerine getirirdim. İşte bizdeki görev anlayışı budur” diye konuştu.

akp divan4

Ak Parti’nin siyasi çekişmelerden çok hizmet anlayışı ile yoluna devam ettiğini vurgulayan Bakan Ergin; “Bizim siyasi çekişmelerle kaybedecek zamanımız yok. Biz kuruluş günümüzden bu güne kadar taş üstüne taş koymayı öğrendik. Yatırımcılarımızın önünü açmak için çaba sarf ettik ve bölgemizde kardeş kavgası, komşu kavgası olmaması için bu göreve talip oldum. Bu coğrafyaya fitne ateşini sokmayacağız, kardeşi kardeşe yan baktırtmayacağız. Biz birlikte Hatay’ız, birlikte Türkiye’yiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here