“Biz İşimize Bakıyoruz ve Sarıseki’ye Hizmete Devam Edeceğiz”

0
218

Sarıseki Belediye Başkanı Özer Hakkında Çıkan İddialara Bir Kez Yanıt Verdi

Bazı basın organlarında hakkında ortaya atılan iddialara yanıt veren Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer; “Beldemize yapılan bağış ve yardımları hiçbir zaman kötüye değil, her zaman halkımızın yararına kullandık” dedi.

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bazı hayırsever firmalardan aldığı yardımlarla, beldeye bir çok hizmet getirdiğini ifade eden Belediye Başkanı Özer, köprü çalışmasını yerinde incelerken yaptığı açıklamada, dere üzerinde demir köprü yaparak, iki mahalleyi birbirine bağlamış olduklarını anlattı.

Bazı gazetelerde hakkında çıkan iddialara da yanıt veren Başkan Özer; “Bizler hizmet yapmak için, imkânlarımızı zorluyoruz. Bu nedenle bazı yardımlar talep etmekteyiz. Bu talepleri başta köprü, yaylamızdaki kale dibindeki köprüler ve buna benzer yerlere kullanmaktayız. Duyarlı sanayicilerimizin katkıları ile çalışmalar yapılmaktadır. Belde kapanana kadar biz hizmetlerimize en iyi şekilde olana dek devam edeceğiz.

Büyükşehir kanun tasarısı meclisten geçtikten sonrada Sarıseki’nin İskenderun’un bir mahallesi olacağını biliyoruz ama bu zaman zarfında Sarıseki’ye ne yaparsak kâr diyoruz, bizim hiçbir beklentimiz yoktur. Bir iki, menfaatçi bazı gazeteleri gezerek hakkımızda yalan iddialarda bulunmuştur. Biz işimize bakıyoruz ve Sarıseki’ye hizmete devam edeceğiz.  Kalan 1 buçuk yıl içerisinde ne kadar hizmet yaparsak kârdır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here