“Birlik İçerisinde Çalışacağız”

0
53

bld-kaymakam ziyaret1Kaymakam Özyiğit’ten Yeni Başkan Dingil’e Hayırlı Olsun Ziyareti

30 Mart yerel seçimler sonunda İskenderun Belediye Başkanlığını kazanan Seyfi Dingil’i makamında hayırlamak adına dün İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Özyiğit, seçimlerin sağduyu içerisinde geçmesinde emeği olan tüm siyasi partilere ve adaylara teşekkür etti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e görevinde başarılar dileyen Kaymakam Özyiğit; “İskenderun’da gerçekleştirilen yerel seçimlerde tüm siyasi partilerin ve adayların demokrasi çerçevesi içerisinde, sağduyu içerisinde hareket etmelerinden ve göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı onlara teşekkür ediyorum” dedi.

bld-kaymakam ziyaret2

İskenderun Belediye Başkanlığının onurlu bir görev olduğunun da altını çizen Kaymakam Özyiğit; “Burada Şehrilemin olmak güzel! İskenderun’daki güzelliklere daha da güzellik katmak için hep birlikte birlik içerisinde çalışacağız” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İnanın sizinde bu memlekette kaymakam olmanızdan dolayı iftihar ediyorum. Uyum içerisinde kentte hizmet yapacağız. Elbette ki kente hizmetlerin en iyisinin gelmesi, kurumlar arasında birlikteliğin sağlamasından geçer. Biz bu birlikteliği kuracağız. Memleket büyük, beklentiler de yüksek, bu beklentilerin altından hayırlısı ile kalkacağız. Kenti tanıyor ve sıkıntılarını da biliyoruz. Ekibimiz ile birlikte bunun üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here