Birevim’den TÜED Üyelerine Özel İndirim

0
183

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği İskenderun Şube Başkanlığı, Birevim’i misafir ederek hem tasarrufla ev sahibi olma yöntemleri hakkında görüşme gerçekleştirdi hem de üyelere özel indirim anlaşması imzaladı.

İmzalanan anlaşma kapsamında Birevim’in tasarruf yöntemlerine dahil olan dernek üyelerine özel, çalışma bedelinde indirim uygulanacak.

Birevim’in tasarruf yöntemleriyle sadece ev değil; araba, dükkan, arsa vs. sahibi de olunuyor. Üstelik Birevim yöntemlerinde faiz, vade farkı, peşinat zorunluluğu ya da ek maliyetler bulunmuyor. Dileyen herkesin dahil olabileceği yöntemlerde müşteriler, kendi bütçelerine göre bir ödeme planı oluşturuyor ve küçük taksitlerle hayallerine kavuşuyor.

TÜED İskenderun Şube Başkanı Hüseyin Göde imzalanan anlaşma sonrasında; ‘Ülkemizde emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısı malumunuz. Bu nedenle yüksek bütçe gerektiren ihtiyaçları karşılamaları neredeyse imkansız. Ancak Birevim bu noktada bizim için bir umut oldu. Üyelerimizin, Birevim’in desteğiyle en uygun şartlarla diledikleri gayrimenkule veya arabaya kavuşmalarını sağlayacağımız için mutluyuz. Bilgi almak isteyen üyelerimizi şubelerimize bekliyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here