Bilfen Okulları, Köklü Eğitim Geçmişi ile İskenderun’da

0
1415

bilfen açılıyor1Bilfen Eğitim Kurumları, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında hizmete açacağı Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Anadolu ve Fen Lisesi ile çeyrek asrı geride bırakan köklü eğitim geçmişini İskenderunlu öğrenciler ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Karaağaç Mahallesi TMO Caddesi No:19 adresinde hizmet verecek olan Bilfen Okullarının Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk ve okul koordinatörlerinin katılımı ile gerçekleşecek olan basın toplantısı, 8 Eylül 2015 Salı günü Özel Bilfen İskenderun Eğitim Kurumlarında gerçekleştirilecek.

Bilfen Eğitim Kurumları Hakkında…

Bilfen Okulları bugün; 30 Anaokulu, 17 İlkokul, 15 Ortaokul, 15 Lise ile eğitime katkısı büyüyerek devam eden bir eğitim zincirinden oluşuyor. Gelecek nesillerin eğitimine katkı sağlamak, onları başarıya ulaştırmak için yola çıkan Bilfen Okulları’nda 27 yıllık istikrarlı başarının sırrı, “Eğitim ciddi bir iştir. Bilmekten öte ona gönül vermek gerekir” cümlesinde saklıdır.

Yeni bin yıla ayak uydurmuş bir kurum olarak, evrensel ilkeler ışığında daima mükemmele doğru ilerleyen Bilfen Eğitim Kurumları; tüm fiziksel ve teknolojik donanımlarıyla, araştırmacı ruhun çeşitli projelerle desteklendiği, sanatı ve kültürü içine sindirmiş, bilgide yetkin ekibiyle hizmet veriyor. Eğitim kalitesinden ödün vermeden bu alandaki yatırımlarına devam eden Bilfen; İstanbul, Ankara, Kayseri, Antalya, İskenderun, İzmir, Bursa ve Gebze’deki okulları ile hizmet veriyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here