Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık; “Hatay’da 51 Haneye Umut Ve Nefes Olduk”

0
64

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesinin Hatay yangını yardım kampanyası kapsamında, toplamda 51 haneye nefes olurken vatandaşların acısını yüreğinde hissettiklerini açıkladı.

Yangının yaralarını sarmak ve Hatay’a destek olmak amacıyla geldiklerini söyleyen Başkan Çalık; “Hatay’daki yangının acısını yüreğimizde hissettik. Hatay’ın yaralarını sarmak için bağışladığımız 3 bin fidanın iyileştirici gücü Hatay’a umut ve nefes olacak” dedi.

Buradaki protokol ziyaretlerinin ardından Samandağ Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinde temaslarda bulunan Başkan Çalık, daha sonra da Samandağ yangın alanını ve orman köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çalık, vatandaşlarla gerçekleştirdiği sıcak sohbetlerde dayanışma ruhuyla Hatay’ın her zaman yanında olacakları mesajını verdi.

Hatay yangını yardım kampanyası kapsamında, HAYMEDER’in katkısıyla 25 haneye 3 bin narenciye ve zeytin fidanı, 10 haneye 20 büyükbaş besi hayvanı bağışlayan ve evi yanan 16 hanenin konut tadilatına katkı veren Beylikdüzü Belediyesi, toplamda 51 haneye nefes oldu.

Hatay’daki yangında en çok hasarı gören Samandağ, Arsuz ve Belen ilçelerinde, yangın alanını ve orman köylerini gezen Çalık, vatandaşlar ile bir araya gelirken, talep ve sorunları da dinledi.

Başkan Çalık, tüm ziyaretlerde ise iktidar yürüyüşü mesajları vererek; “Yürekten söylüyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi kadroları iktidarı çok yakındır. Bizim kadrolarımız, ülkeyi yönetecek kadrolardır. Biz, muhalefet etmeyeceğiz. Biz iktidar olacağız” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here