Belenlilere Beylikdüzü’nden Yardım Eli

0
28

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde ilçede yaşanan yangın felaketi ile ilgili istişarelerde bulundu. İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ile birlikte CHP Belen Ailesi ile birlikte sohbet eden Başkan Çalık, yangında zarar gören aileleri de evlerinde ziyaret etti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, evleri hasara uğrayan ve zarar gören bazı ailelere yardımda da bulundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın Belen’e yaptığı ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Yakın zamanda ilçemizde yaşanan yangın felâketi nedeni ile CHP Belen Ailesini ilçe binamızda ziyaret eden İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Mehmet Murat Çalıka, İstanbul Büyükşehir ve Beylikdüzü Belediye Meclis üyelerine, CHP Beylikdüzü Yönetimine teşekkür ederim. Yaptığımız görüşmelerde yaşadağımızı yangın felaketi ile değerlendirmelerde bulunduk. Burada oldukları için ve Belenlilere destek verdikleri için kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Zarar Gören Ailelere Yardım

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve beraberindekiler, teşkilat ziyaretinin ardından Belen’de yaşanan felaketin ardından zarar gören aileleri de ziyaret ettiler. Ziyaretler esnasında konuşan İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Halkın ve Hakk’ın yanında olmaya devam ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partili İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Murat Çalık ve değerli meclis üyelerinin katılımıyla yangında zarar gören vatandaşlarımızı ziyaret ederek gerekli yardımları yaptık.

İlçemize gösterilen ilgi samimiyet ve sevgiden dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Gücümüz birliğimizden gelir” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here