Belen’de Yılın İlk İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Düzenlendi

0
67

belen kaymakamı9Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın Başkanlığında, 2014 yılı İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlendi. Kaymakam Aydın toplantının, yeni yılın ilk toplantısı olduğunu, 2014 yılının gerek ilçemiz ve gerekse de tüm kamu görevlilerimizin şahısları ve aileleri açısından iyi bir yıl olmasını temenni ederek, Valiliğin “Kamu Hizmetlerinin Sunumu” hususundaki talimatlarının kurumları ilgilendiren yönleri konusunda gerekli çalışmaların aksaklığa sebebiyet verilmeden yapılması gerekliliğini ifade etti.

Akabinde ise Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili seçim sathına girildiği belirtilerek, kurumların ve çalışanların dikkat etmesi gereken hususlar bir kez daha vurgulanarak, son olarak kurumların ahenk içinde çalışmasını sağlayacak tedbir ve öneriler paylaşılarak toplantı sonlandırıldı.

Köy Muhtarları Toplantısı da Düzenlendi

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın başkanlığında, Kaymakamlık Toplantı salonunda İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Salih Aygün, Emniyet Müdürü Gürsel Tabur, Orman İşletme Şefi Mehmet Başaran, Nüfus Müdür V. Şahide Köybaşı, İlçe Özel İdare Md. V. Ali Kurt ile Köy Muhtarlarının katılımı ile bir değerlendirme toplantısı da düzenlendi.

Toplantıda; yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla alınması gereken tedbirler, seçim güvenliği, köy tüzel kişiliklerinin kaldırılması dolayısıyla gerçekleştirilecek tasfiye işlemleri, adrese dayalı nüfus kayıt uygulamaları, evlere numara verilmesi ve elektrik aboneliği iş ve işlemlerinde karşılaşılan sorunlar görüşülürken, ilgili kurum amirlerince köy muhtarlıklarının bilgilendirilmesi sağlanarak toplantı sonlandırıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here