Belen Yeniden Şekilleniyor

0
145

2019 yerel seçimleriyle Belen Belediye Başkanlığı görevine gelen İbrahim Gül, Belen’i yeniden ayağa kaldırıyor.

Belen Millet Bahçesi, Atatürk Parkı, Belen Devlet Hastanesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, kilitli parke yapım çalışmaları, Belen merkezde yaya merdiveni ve korkuluk duvar yapımı, tarihi yapıların restorasyonu, çocuk parkları, peyzaj düzenlemeleri, belediyeye ait atıl arazilere ceviz ekerek katma değer sağlaması, Soğukoluk Piknik ve Mesire Alanının peyzaj çalışmaları, devlet okullarında yaptığı hizmetler, belediye araç filosunu güçlendirdiği hibe araçlar, Büyükşehir Belediyesiyle istişare içerisinde çalışmasıyla, adından sıkça söz ettiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen’i karış karış gezerek, vatandaşların talepleriyle bire bir ilgileniyor.

İlçe genelinde Belen belediyesi fen işleri müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları günün her saatinde incelemede bulunan Başkan Gül, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi;

“Belen’imize verdiğim sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyim. Cumhur İttifakının adayı olarak Belen’imize verdiğimiz sözlerin her zaman arkasında olduk. Zor şartlara rağmen, Milletvekillerimizle yaptığımız istişarelerin sonucunda ilçemize çok güzel yatırımları getirdik.

Büyükşehir Belediyemizle istişareli çalışmalarımızla birçok hizmetin gelmesine vesile olduk. Personellerimizle abi kardeş ortamında özverili bir şekilde çalışarak, başarıyı yakaladık. Ama yeterli mi hayır, daha çok çalışacak Allah’ın izniyle üç buçuk yıl sonra Belenimiz yatırım ve gelişme anlamında altın çağını yaşayan ve Hatay’da adından sıkça söz ettiren bir ilçe olacaktır. Bizler bu şiarla çalışmalarımıza, durmadan devam edeceğiz.

Allah’ın izniyle çok güzel bir müjdenin de eşiğindeyiz. Çok kısa bir zamanda bu müjdeyi de açıklayacak ve belki de kuruluş tarihimizden bu yana hizmet alma anlamında, kanayan çok büyük bir yaramızı saracağız. Belen için çalışa vakti diyerek, vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyorum.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here