Belen Tapu Müdürlüğüne ‘Kalite’ Belgesi!

0
271

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Türkiye bazında 704 Müdürlüğe TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi verdi. Belen Tapu Müdürlüğü de Kalite Belgesi almaya hak kazandı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın; “Kalite Belgesi alanların içinde Belen Tapu Müdürlüğünün olması bizler için çok büyük bir değer ifade etmektedir” dedi. Kaymakam Aydın açıklamalarına şu şekilde devam etti;

“Bilindiği üzere taşınmazlara ilişkin hizmet sunan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, vatandaş memnuniyetini önemseyerek ‘Teknoloji, Kalite, Güven ve Memnuniyet’ sloganı ile hizmetlerini sunmaya devam etmektedir. Kurumun, sürekli değişim halinde olan dünyamızda, Kamu Kurumlarının rekabet gücüne sahip, bilgi teknolojilerini en iyi şekilde kullanabilen, kaliteli bir yönetim anlayışını benimseyen ve bu doğrultuda hareket eden bir kurum olarak hizmetlerini sürdürmesi esastır. Bu sebeple belirlenmiş hedeflere ve karşılaşılan problemlerin çözümüne daha kolay ulaşabilmek için planlı ve programlı bir çalışmanın gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Ülkemizin Milli stratejisi ve planları doğrultusunda ileriye dönük planlar yapılması, bu planlara uygun çalışmalar yürütülmesi ve sonuçların değerlendirilmesi kurumlara çok önemli kazanımlar sağlayacağı bir gerçektir.

Bu bağlamda kurum olarak kalite yönetim sistemini benimseyen Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Türkiye bazında 704 Müdürlüğün TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi alması ve bunlardan bir tanesinin de Belen Tapu Müdürlüğünün olması bizler için çok büyük bir değer ifade etmektedir.”

Kaymakam Aydın, hizmet kalitelerinin daha da artması temennisiyle; “Kalite Yönetim Sistemini benimseyen Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ve bu sistemi yaygınlaştıran Hatay Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü ile fiilen Kalite Yönetim Sistemini uygulayan ve hizmet kalitesini artırarak vatandaş memnuniyetini sağlayan Belen Tapu Müdürlüğü çalışanlarını tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalarını ve hizmet kalitelerini daha da artırmalarını temenni ediyorum” şeklinde görüş belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here