Belen Kaymakamı Baskın Onuruna Veda Yemeği!

0
78

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla onaylanan ve 12 Ağustos 2022 tarih ve 31921 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “2022 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi”‘ ile Kütahya İli Tavşanlı ilçesine atanan Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın’a, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün organizesinde veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine; Kaymakam eşi Fatma Baskın, Belediye Başkanı İbrahim Gül ve eşi Kifayet Gül, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri ve bir kısım personelleri, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Yöneticileri, Muharip Gaziler Derneği Belen temsilcileri katıldı.

Program, duygu ve düşünceleri içerir konuşmaların ardından Belediye Başkanı Gül ve katılımcılar tarafından hazırlanan hediyelerin Kaymakam Baskın ile eşi Fatma Baskın’a, Belediye Başkanının eşi Kifayet Gül’ün takdim etmesi ve akabinde çektirilen hatıra fotoğrafları sona erdi.

Yaklaşık 4 yıl Belen’de görev yapan Kaymakam Baskın, Cuma günü saat 11.00’de Hükümet Binası önünden, törenle yeni görev yerine uğurlanarak Belen’den ayrıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here