Belen CHP’den Arsuz’a Nezaket Ziyareti!

0
77

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Teşkilatı, Arsuz’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Önce Arsuz İlçe Örgütünü ardından da Arsuz Belediyesini ziyaret eden CHP Belen Heyeti, buradaki partililerle görüş alış verişinde bulundu.

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Arsuz ilçesinde gerçekleştirilen ziyaretler hakkında yaptığı değerlendirmede; “CHP Belen Ailesi olarak Arsuz İlçe Örgütümüzü ve Arsuz Belediyemizi ziyaret ederek karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. İlgilerinden dolayı Arsuz İlçe Başkanımız Sayın Faik Çekin ve ilçe yönetimine, Arsuz Belediye Başkanımız Sayın Asaf Güven’e teşekkür ederiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizin tüm ilçelerinde de çalışmalarının aralıksız sürdüğüne işaret eden Başkan Yüksel; “Adalet için, Hak için, Barış için, Sevgi için mücadelemizi her platformda sürdürüyoruz. Halkın galip gelmesi için çalışıyoruz. Şimdi CHP zamanı! Bu haklı mücadelemizde yanımızda olan tüm yoldaşlarımızı canı gönülden selamlıyoruz” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here