Belen Belediyesi Sarımazı’da Asfalt’a Başlıyor

0
158

HATSU idaresinin çalışmalarının tamamlamasıyla Sarımazı mahallesinde başlayacak olan asfalt hazırlık çalışmalarında sona gelinmesine rağmen, HATSU tarafından altyapı çalışmaları tamamlanamayan 3 mahalle olan Bakras, Cumhuriyet ve Muhlisali mahallelerinde ise altyapı çalışmalarının tamamlanması bekleniyor.

İlçe yollarının daha konforlu ve ulaşım açısından daha rahat kullanımı adına yapılan bu çalışmayla Sarımazı halkının da rahat bir nefes alması için çalışmalara tüm hızıyla başlandı. HATSU idaresinin çalışmaları dolayısıyla bir türlü başlanamayan asfaltlama çalışmaları Sarımazı mahallesinin çehresini değiştirerek olmasının yanı sıra, Belen merkezde bulunan 3 mahallede ise altyapı çalışmalarının bitirilememesi vatandaşlarımızın sıkıntılı günlerin daha uzun süreceğinin de işaretçisi.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Mahallelerimiz yeni hizmetlerle tanışmaya devam ediyor. İlçemizi daha modern ve yaşanabilir bir Belen yapma yolunda ilerliyoruz. Gelecek nesilde çocuklarımıza kalıcı bir eser, yeşil alanlar, sosyal tesis ve parklar ve daha sayamadığım birçok hizmetlerimizi bırakabilme çabası içerisindeyiz. Şuanda başlatılan Sarımazı mahallemizde ki sıcak asfalt çalışması, gece gündüz demeden sürdürüyor. Ayrıca yazın başından bu yana ilçe genelinde olumsuz hava şartlarından ötürü mahallelerimiz de oluşan bozuk yollarımızda, yama çalışması ve kilitli parke çalışmalarımız da devam etmektedir. Asfalt çalışmamız Sarımazı mahallemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here