Belen Anadolu Lisesi Örencilerine Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı

0
569

belen tablet dağıtımıBelen Anadolu Lisesinde, Fatih Projesi çerçevesinde 9. sınıflardaki 84 öğrenci ile 18 öğretmene toplam 102 adet tablet bilgisayar, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ın da katıldığı törenle teslim edildi.

Kaymakam Abdulaziz Aydın, Milli Eğitim Bakanlığınca geçtiğimiz yıl Fatih projesi çerçevesinde sınıflarda Akıllı tahtalarda eğitim-öğretime başlanılmasının sağlandığını, projenin devamı olan öğrenci ve öğretmenlere tablet bilgisayarların dağıtımının da gerçekleştirilmek sureti ile projenin ikinci adımının da tamamlandığını belirtti.

9. sınıf öğrencilerinin tablet bilgisayarlarını teslim aldığını kaydeden Kaymakam Aydın, lise son sınıfa kadar bu bilgisayarlardan istifade ederek eğitim ve öğretimlerini günümüz teknolojisini kullanmak sureti ile sürdürme fırsatını elde ettiklerini ifade etti.

Öğrencilere, Milli Eğitim Bakanlığının sağladığı bu imkânı iyi değerlendirmelerini, tablet bilgisayarların bilgiye ulaşmada bir araç olduğunu, kendilerini iyi yetiştirmelerini ve donanımlı bir birey olarak lise eğitimlerini tamamlamalarının önemli olduğunu da belirten Kaymakam Aydın, tablet bilgisayarların öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here