Belen Adayı Yüksel’den Teşekkür Mesajı

0
76

chp belen5CHP Belen Belediye Başkan Adayı Fevzi Yüksel, geride kalan yerel seçimlerin ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Kendisine destek olan çalışma arkadaşları, yakınları ve Belen halkına teşekkür eden Yüksel; “30 Mart 2014 tarihinde katıldığım yerel seçimlerde, Cumhuriyet Halk Partimizi Belen’de temsil etmek için üzerime düşen görevi ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Bu çalışmalar sırasında bizleri evlerinde en iyi şekilde misafir eden, ağırlayan, dinleme zahmetinde bulunan herkese en içten duygularımla teşekkürlerimi sunarım. Bizlere güvenerek ve inanarak oylarını veren herkese candan teşekkürlerimi sunuyorum. Gece Gündüz demeden desteklerini esirgemeyen İlçe Başkanımız Sabriye Uçum’a, İlçe Yönetim Kurulu üyelerine, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, partililerimize, tüm dostlarıma, bu işe yüreğini koyan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Parti İçi İhanetler Yüzünden Kazanamadık

Diğer partilerden daha çok çalışıp, emek verdiklerini ve kendilerini doğru anlatmalarına rağmen sonuçların hedeflerinin altında kaldığını ifade eden Yüksel, bunun en önemli sebebini ise parti içi ihanet olarak nitelendirdi. Yüksel; “Bunun birçokta nedenleri vardır. En önemlisi parti içi ihanettir. Hem Cumhuriyet Halk Partiliyim deyip başka partilere çalışma yapanlar, oy verenler, benim şahsıma değil CHP’ye ve insanüstü bir gayretle mücadele eden, emek veren partililerimize ihanet etmişlerdir. Kendi menfaatlerini parti menfaatlerinden üstün tutan Cumhuriyet Halk Partili olmayı hak etmeyenlerin peşinde olacağımızı vurgulayarak, onları bu yaptıkları vicdansızlıklar ve ihanetle baş başa bırakıyorum. Vicdanlarıyla baş başa kaldıklarında da yanlarında kimse olmayacaktır.

Görevimiz daha bitmedi. Özgürlükler için, Demokrasi için, Laik Cumhuriyet için, Hak ve Adalet için, Andımız için, Şanlı Bayrağımız için, Kul hakkı yiyenlere dur demek için, Haramilerin saltanatını yıkmak için önümüzde çileli bir yolculuk var. Çağdaş bir ülke için, çocuklarımız için bu çileli ve bir o kadar onurlu bu yolculuğu sürdürmek zorundayız. Geri durmak, umutsuzluk bizlere yakışmaz. Görmeyen gözlere, duymayan kulaklara, gerçekleri göstermek ve duyurmak için sabırla, inatla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here