Belediye Esnafın İşlerini Kolaylaştıracak Önlemler de Almalı!

0
77

bozdoğan1Belediye Başkan Aday Adayı Bozdoğan Esnaf Oda Başkanlarını Dinledi

CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylarından Bülent Bozdoğan, İskenderun’da faaliyet gösteren Odaların başkanları ile bir araya geldi.

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Fırıncılar Odası Başkanı Ramazan Uzunkaya, Mobilyacılar Odası, Elektrikçiler Odası Başkanı Musa Mert, Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu, 1. Nolu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç, Berberler Odası Nurettin Tabaş, Sebzeciler Odası Başkanı İhsan Bilen, Bozdoğan’ın ziyarette hazır bulundular. Daha sonra Kasaplar Odası Başkanı Mustafa Er’i ziyaret eden Bozdoğan, burada da Er ile bir süre sohbet etti.

Kendisinin de esnaf kökenli olduğunu söyleyen CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan, oda başkanlarının sorunlarını dinledi. Esnafın sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen Bozdoğan, belediyenin görevlerinden bir tanesinin de esnafın işlerini kolaylaştıracak önlemler almak olduğunu belirtti.

Oda Başkanları İstek ve Taleplerini Dile Getirdi

Esnaf Başkanları da kent merkezinde kalan kısmen faaliyette olan Büyük Çarşı İş hanının durumunu sohbetin gündemine taşıyarak söz konusu binanın modern bir şekilde yeniden inşa edilmesi gerektiğini ifade ettiler. Esnaf Oda Başkanları, CHP’nin adayını belirlemesi için üyeleriyle ön seçim yapmasını, oylama sonucunda çoğunluğun istediği isim ile seçime gitmesini de temenni ettiler.

Bozdoğan ile sohbet esnasında İskenderun Belediyesi bünyesinde kurulan Kent Konseyinin çalışmadığından da yakınan Oda Başkanları, İskenderun’un önde gelen sivil toplum kurum ve kuruluşlarının üst üste toplantılar yaparak hazırladığı projelerin dosyada kalmasından dolayı üzüntülerini dile getirdiler.

Kent konseyindeki projelerin samimi duygularla hazırlandığını ancak uygulanmada bir takım eksikliklerin olmasını da bir eksiklik olarak gördüğünü anlatan Başkan Adayı Bozdoğan, İskenderun Belediyesi’nin son 50 yılda yapılamayan projeleri yaşama geçirdiğini belirterek çalışmaların görmezden gelinmemesi gerektiğini ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here