Belediye Başkanı Seyfi Dingil Kermes Açılışlarına Katıldı

0
134

bld-kermes açılış1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler öğrenci yurtları yönetimi tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen kermesin açılışına katıldı.

Kermesin açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Kermesimizin hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan dilerim. Kermese yoğun bir ilgi var, kermesimizin de çeşitliliği bakımından, el emeği göz nurları ürünler burada var. Bundan dolayı bu kermesin açılışında emek veren, el emeği göz nuru döken hanım kardeşlerimize ve onlara destek veren eşlerine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

bld-kermes açılış2

İskenderun Mostar Eğitim ve Kültür Derneği’nin Ulucami caddesinde düzenlemiş olduğu kermesin açılışını da gerçekleştiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Bu kermesin gelirleri çocuklarımızın eğitiminde kullanılıyor, yurtlarımızın ihtiyaçlarında kullanılıyor, yapılan bu hizmetleri takdir etmemek mümkün değil. Bu hizmetlerin gerçekleşmesine emek veren hocalarımıza değerli büyüklerimize tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Her zaman sizlerin yanındayız, olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, kermes açılışını gerçekleştirerek, kermesteki stantları gezerek bereketli kazançlar dileklerinin yanı sıra alışveriş yaparak kermese katkıda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here